Concursul anual de fotografie și videografie de nuntă din România, ediția 2017

Fotografi-Cameramani.ro lansează pe data de 25 octombrie concursul anual de fotografie și videografie de nuntă 2017. Acesta este cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă desfășurat în România și se află la cea de cincea ediție.

Participanții se vor înscrie în concurs cu cele mai bune materiale ale acestora, realizate în perioada 2016 – 2017. Înscrierile sunt gratuite și se realizează foarte rapid, fiind disponibilă o platformă dedicată pentru propunerea materialelor.

Concursul dispune de un număr de 16 categorii pentru fotografie și 7 categorii pentru video și se desfășoară în două etape:

– cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală;

– cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu, alcătuit din 18 fotografi și 8 videografi internaționali, din 11 țări de pe 4 continente, asigurând astfel că acordarea premiilor se va face în mod obiectiv.

Pentru toți cei cărora le plac întâlnirile cu profesioniști din domeniu și schimburile de know-how, am pregătit o super tombolă pentru cele mai apreciate workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei de nuntă organizate în țară.

Partenerii ce vor oferi aceste locuri sunt:

Membrii catalogului care se vor înscrie în concurs beneficiază și de o ofertă specială: la orice cont Premium achiziționat până pe 12 noiembrie, participanții vor primi bonus, 3 luni gratuite.

Vezi detalii concurs foto Vezi detalii concurs video

Fotografi-cameramani.ro este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2500 membri. Până în prezent, peste 37,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.