Noua colectie de rochii de mireasa de la Divine Atelier

Aflat de peste cincisprezece ani pe piata de moda din Romania, Divine Atelier este un brand ce are o identitate bine definita, reflectata in detalii de inspiratie retro-romantica.

Fluiditatea stilului, simplitatea studiata, contrapunctata de detaliile surprinzatoare, transforma rochiile de mireasa Divine Atelier in piese atemporale aflate in acord cu estetica moderna.

Colectie noua de rochii de mireasa

Noua colectie de la Divine, ce cucereste prin naturalete, rafinament si romantism, fost lansata in octombrie anul trecut la New York Bridal Week si a fost preluata de reviste si bloguri internationale de profil. Colectia poate fi vizionata in intregime si aici.

„A crea o rochie de mireasa este ca atunci cand imaginezi o poveste de dragoste. Rochiile de mireasa sunt adevarate povesti de dragoste, ce inglobeaza emotii, vise si sperante. Le imaginam, le lucram cu delicatete si le iubim. Si, pornind de la alegerea celor mai fine, diafane tesaturi, dantele picturale, a realizarii detaliilor couture, totul este o munca ce ne entuziasmeaza si ne copleseste cu energia pe care numai dragostea poate sa o transmita. In spatele acestor povesti de dragoste sta o intreaga echipa de artizani talentati si pasionati, ce nu irosesc nici un efort pentru a duce la indeplinire visele mireselor noastre”, ne marturiseste designerul Luminita Cosleacara.

rochie de mireasa ElsaRochie de mireasa LimaRochie de mireasa Ema

 

 

 

 

 

 

 

Dedicata mireselor ce iubesc spiritul boem, noua colectie cucereste prin naturalete, rafinament couture si nota inconfundabila de romantism.

Dantelele pretioase, matasurile diafane, tull-urile fara greutate confera rochiilor noii colectiei un aer seducator, romantic.

4 raspunsuri pe care le cauti

Luminita Cosleacara ne povesteste despre principalele intrebari si dileme pe care majoritatea mireselor le au atunci cand vine vorba de alegerea rochiei de mireasa.

Q: Cum pot intra in posesia unei rochii de mireasa de la Divine?

Luminita Cosleacara:

Pentru a comanda o rochie din colectiile noastre va puteti face o programare in showroom-urile noastre din Bucuresti sau Brasov, unde consultanti de specialitate va vor ajuta in alegerea rochiei mult visate.

Programarea se poate face telefonic: pentru Bucuresti la numarul 0760 686 339 si pentru Brasov la numarul 0768 191 616, sau pe mail la adresa atelier@divine.ro. De asemenea, o parte din modele pot fi comandate si on line cu livrare in intreaga tara sau oriunde in lume, cu conditia comunicarii dimensiunilor si adresei de livrare.

Q: Pot fi personalizate modelele de rochii de mireasa Divine?

Luminita Cosleacara:

Rochiile de mireasa Divine pot fi personalizate in functie de dorintele viitoarelor mirese, cu conditia sa nu afecteze stilul modelului ales.

Rochie de mireasa CalliaRochie de mireasa ClaraRochie de mireasa Mara

 

 

 

 

 

 

 

Q: Cum se procedeaza atunci cand rochia aflata in showroom nu corespunde masurilor mele?

Luminita Cosleacara:

Daca rochia poate fi modificata, atunci specialistii nostri o vor modifica, fara sa existe costuri suplimetare. Daca modificarile sunt complexe, atunci vom recomanda realizarea modelului ales in functie de masurile clientei, astfel incat, la final, rochia sa potenteze frumusetea si eleganta viitoarei mirese.

Q: Cat dureaza pana cand este gata rochia de mireasa?

Luminita Cosleacara:

Termenul de executie pentru rochiile de mireasa Divine variaza intre 12 – 16 saptamani. Daca rochia aleasa se gaseste in stoc, aceasta se poate ridica pe loc, iar daca sunt necesare modificari, data ridicarii se stabileste de comun acord cu clienta (maxim 2 zile).

Clienti multumiti

Majoritatea clientilor Divine au fost extrem de multumiti de rochiile comandate. Feedback-ul acestora poate fi consultat si pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/divine.ro/reviews, dar iata si cateva exemple:

fb 1

fb 2

fb 3

Contact

Transforma asadar un vis frumos in realitate comandand o rochie de mireasa de la Divine.

Cei de la Divine pot fi gasiti la urmatoarele adrese:

Braşov: strada Politehnicii nr 4
Bucuresti: strada Paris nr 45

email: atelier@divine.ro
Programări L – S: 11-18
tel. 0268 47 52 53; 0768 19 16 16.

One Response

  1. Wedsale iunie 1, 2017

Leave a Reply