[passed] Workshop Fotografie: Ciprian Dumitrescu / 3-4 Noiembrie, București

Ciprian Dumitrescu propune fotografilor de nuntă din România un nou workshop, care va avea loc în perioada 3-4 noiembrie în București, ce-și propune să aducă informații proaspete pentru a fi valorificate anul următor.

Motivele alegerii unui nou workshop de fotografie:

Într-un timp foarte scurt poți afla idei fundamentale, care puse în practică îți vor face munca mai eficientă și te vor determina să mergi cu drag la evenimente.

Un workshop de fotografie te ajută să câștigi timp, livrându-ți informații esențiale, pe care nu le vei mai căuta mai apoi de unul singur.

Înveți din expriența fotografului care prezintă workshop-ul, cunoști idei deja puse în valoare, stabilești posibile relații de lungă durată cu oameni din domeniu.

Două zile de workshop de fotografie în care se va pune accentul pe:

LUMINĂ. Considerată și pensula fotografului, cu ea desenăm pe o pânză neagră și scoatem în evidență subiectul. Vom afla cum ne folosim de lumina naturală sau de cea artificială, dar și dacă există lumină proastă sau lumină bună pentru fotografie.

EDITARE. Elementul prin care se aduce tușa finală unei fotografii. O editare competentă face ca fotografiile tale să fie cunoscute fără a fi nevoie de o semnătură. Este esențial să învățăm să edităm bine și repede fără să stricăm fotografiile, și totodată să ne formăm un stil personal.

BUSINESS. Fotografia de nuntă nu este un hobby sau o ieșire de weekend, este o afacere. Business-ul trebuie gândit pentru ați aduce venituri care să fie sustenabile pe parcursul anilor. Vei afla ce înseamnă fotografia de nuntă ca afacere, totul de la echipament la relații cu clienții, contract, samd.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 3-4 noiembrie 2017 – București

Locul de desfășurare: Ciprian Dumitrescu Studio – Calea Griviței 39, Interfon 15C, et 1

Cost participare: 200 euro până pe 31 septembrie și 300 euro după această dată până pe 30 octombrie. Plata se poate face în două tranșe egale, dar nu mai târziu de data de 30 octombrie 2017.

Pentru înscrieri: completați formularul de aici.

Informații complete despre workshop găsiți pe această pagină.