Workshop Report: Ovidiu Leșan / 19-20-21 Septembrie, Sibiu

La workshop-ul organizat de Ovidiu Leșan în septembrie la Sibiu, atmosfera a fost demențială… oameni faini, informații noi, experiențe de neuitat!

Un rezumat al celor 3 zile ar fi:

Prima zi este mereu cea mai importantă, pe lângă informațiile de valoare ce le acumuleaza participanții, aceștia creează noi conexiuni între ei, descoperind faptul ca au multe lucruri în comun, iar pentru a evolua și deveni oameni și fotografi mai buni, curajul este ingredientul principal.

A doua zi a workshopului a fost ziua de shooting, cu doar 90% șanse de ploaie. Am fotografiat în sala de conferință pentru a arăta că se pot face fotografii frumoase în orice condiții. După pauza de masă am coborât într-un pasaj subteran care ne ferea de ploaie, care în aparență nu ne oferea nimic, dar am reușit să scoatem niște cadre frumoase de fapt.

Ultima zi a workshopului a fost una extrem de productivă, am râs cu gura până la urechi și am depășit recordul de ore petrecute într-o zi la un workshop, plecând din sala de conferință un pic înainte de ora 24:00, deși programul se termina la ora 17:00.

Următoarea experiență urmează la Iași în noiembrie: www.ovidiul.ro/workshop

Fotografii realizate la workshop: