[passed] O NEBUNIE de Workshop (v2.0) cu Vlad Pahonțu / 9-10 Mai, Valea Doftanei, Prahova

Cum altfel ar putea fi un workshop realizat de mine, dacă nu unul nebun, unde să ne și distrăm la o vilă, rezervată doar pentru noi? Așa văd ziua unui eveniment pe care îl fotografiez și așa sunt și întâlnirile noastre.
⚠️ Fii atent ce ți-am pregătit:

👉 3 nopți de cazare + masa (cu pastramă și mâncare tradițională și internațională);
👉 2 zile de curs;
👉 1 noapte de party și foc de tabără;
👉 FIFA;
👉 o ședință foto cu miri REALI.

TOATE INCLUSE în costul workshopului (330 euro, în loc de 380 euro pentru comunitatea partenerilor noștri de la Fotografi-Cameramani.ro).

🏠Toate acestea, fix în mijlocul naturii, unde să nu ne deranjeze nimeni, la Valea Doftanei (Prahova), într-o vilă doar pentru noi (Cabana Haiducului).

La workshopurile mele nu vreau să fii doar acea persoană care plătește. Vreau să fii acea persoană care pleacă plină de energie și dorința de a muta munții din loc după cele două – trei zile de eveniment!

La workshopul meu de fotografie o să discutăm despre tot, dar mai ales despre…

Social media – casa filmulețelor mele de 100k, 200k și 1,5 milioane de vizualizări și cât de important mai este conținutul pentru un fotograf în 2023.

Prima întâlnire – tot ce am învățat în fotografie se leagă mai mult sau mai puțin de prima întâlnire, punctul în care semnez cu viitorii clienți. Este cel mai important moment pentru mine ca fotograf! 70% din businessul meu se leagă de prima întâlnire și o voi prezenta complet!

Marketing – mulți fotografi știu să realizeze imagini superbe, dar cu greu trăiesc din asta și le este dificil să-și găsească clienții. Hai să înmulțim numărul de evenimente cu clienți faini!

Tehnici de fotografiere – chiar și când stăpânești destul de bine arta promovării și a marketingului, tot ai nevoie de fotografii care să-ți susțină și să îți dezvolte businessul. Vă voi arăta cum folosesc lumina, tot ce am în trusa mea de fotograf, tips & tricks și multe altele.

Modul în care eu fotografiez – fiecare are stilul lui. Nu-mi doresc să îl copiezi pe al meu. În ultimii 10 ani am ”furat” câte un lucru de la fiecare fotograf pe care l-am întâlnit și mi-am realizat propriul stil. Vă voi arăta care este acela, într-o sesiune live de ȘEDINȚĂ FOTO cu miri, outdoor si indoor!

Interacționare – modul în care vorbesc și mă comport cu clienții mei este absolut esențial.

Workflow – prin tot ce parcurg de dinainte să mă sune un viitor client, până în momentul în care i-am predat evenimentul. Postări, discuții, programe folosite, selecție, editare, predare, back-up, etc.

 
PREȚ REDUS FOTOGRAFI-CAMERAMANI.RO REZERVARE PAGINA WORKSHOP