Blogul Fotografi-Cameramani.ro

[passed] Photo Perfetto 2021

Photo Perfetto te așteaptă la Sibiu în perioada 20-22 Iulie 2021. 

Conferința se va desfășura în cadrul minunatei locații Versailles Weddings & Events.

Sibiul o să fie din nou gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografie. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor din România, cu o tradiție de mai bine de 6 ani.

Aflată la a 2-a ediție sub această titulatură, conferința tinde să devină preferata tuturor, mai ales că a fost singura conferință de amploare desfășurată în țara noastră în anul 2020.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 20-21 Iulie 2021, plus o zi de workshop-uri – 22 Iulie 2021.

Ne vom adresa tuturor iubitorilor de fotografie și frumos și încercam în mare masură să atingem cat mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment.

Vor urca pe scena unii dintre cei mai premiați fotografi români la nivel internațional. De asemenea, la această ediție, o să avem deosebita plăcere să avem pe scenă una dintre cele mai importante voci din marketingul autohton și anume Președintele IAA România, Valer Hancaș.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 20-22 Iulie 2021
Locul de desfășurare: Versailles Weddings & Events, Sibiu
Cost participare: 250 lei (conferință) 
E-mail: lau@photoperfetto.com

Bilete Conferință Bilete workshops Website Facebook Facebook Event

Speakeri – Photo Perfetto 2021: