Symbiosis Workshop / 7-8-9 Mai, București

Proiectul SYMBIOSIS WORKSHOP a luat nastere in 2021 din ideile a doi trazniti care iubesc fotografia de nunta.
 
Ne-am pus la povesti si am zis ca ar fi foarte tare daca am realiza un concept care nu prea se intalneste la workshop-uri si se pare ca am reusit, fiind la a 6-a editie, una speciala pentru ca este tocmai in capitala.
 
📅 Cand va fi? 7-8-9 mai 2024
📍 Unde? Studio VenusFive
 
Ce vei invata?

– Cum sa scapi de blocaje si sa realizezi cadre cat mai creative
– Cum sa te concentrezi in ziua evenimentului pentru a surprinde ce-i mai bun
– Tehnici de editare
– Folosirea tuturor tipurilor de lumina in avantajul tau
– Realizarea unui brand puternic pe piata
– Compozitii care te vor diferentia de ceilalti
– Cum sa iti relaxezi clientii si sa realizezi posing-urile potrivite
+ multe altele

Pe langa aceste informatii, iti promitem multa voie buna, socializare pana noaptea tarziu si doi oameni care sunt acolo sa iti raspunda la orice intrebare.

Invitat Special:
MARIUS TUDOR
 
👉 Esti fotograf de nunta si stii ca fotografiile tale sunt suficient de bune, dar nu primesti atat de multe cereri pe cat ti-ai dori si nu ai suficiente joburi? Ca multi alti fotografi de nunta simti ca esti in impas si ai senzatia ca pui mult suflet in imaginile pe care le creezi, in modul in care livrezi materialele, in experienta cu clientul, dar pur si simplu nu faci suficient ca sa fii vizibil? Ai impresia ca e corvoada sa te ocupi de partea tehnica a site-ului tau si simti ca trebuie sa platesti mii de euro pentru un consultant care sa se ocupe de treaba asta?

Dupa prezentarea asta iti vei da seama ca poti sa te ocupi singur de optimizarea site-ului tau. E o scurta discutie despre cum sa-ti alegi hostingul in functie de performante, despre crearea de landing pages, beneficiile si promovarea lor si de ce continutul si consecventa cu care il postezi, dar si recenziile primite pe Google pot face diferenta.

Da, megafoanele s-au mutat pe social media si cine face cea mai mare galagie acolo castiga atentia, dar site-ul ramane in continuare cartea ta de vizita.
 
Oferta pentru ultimele 2 locuri, 450 euro, pret redus de la 500 euro, pentru membrii Fotograf-Cameramani.
 
Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți un mesaj pe una dintre cele două pagini de facebook de mai jos:
 
Facebook Catalin Gogan Facebook Mario Silaghi
 
Noi zicem ca este o oportunitate foarte faina de a te incarca cu informatii si energie buna inainte de a incepe sezonul iar pentru ca ne pasa de cei care sunt alaturi de noi, venim in intampinarea lor cu o multime de premii de la partenerii nostri, inclusiv de la echipa FotografI-Cameramani care ofera 2 abonamente de Cont Premium de 3 luni.
 
Viitorul tau in fotografie este in mainile tale.
Ai tai, Catalin si Mario!