Blogul Fotografi-Cameramani.ro

Ultimele zile de prețuri mici pentru Contul Premium

Mulțumim tuturor membrilor care au fost alături de acest proiect și care au contribuit la dezvoltarea lui prin achiziționarea unui cont Premium de-a lungul timpului.

O creștere a prețurilor ne permite să oferim în continuare un produs îmbunătățit constant și o dezvoltare sustenabilă adaptată la o piață și tehnologii în continuă schimbare.

 

Fotografi-Cameramani.ro a ajuns de-a lungul celor 8 ani de existență cel mai mare produs online din România dedicat fotografilor și videografilor de nuntă. Alături de revista WedMe, formează un grup puternic în piața serviciilor de marketing adresate furnizorilor din domeniul nunților.

Pentru catalog, WedMe reprezintă unul din principalele canale de promovare a acestuia pe lângă motoarele de căutare și social media.

Dezvoltări și facilități de la ultima creștere a prețurilor

Ce urmează?

Cifre despre catalog și proiectele din cadrul acestuia

Cine este echipa din spatele acestui proiect?

Am reușit în tot acest timp să dezvoltăm catalogul și în acest moment ne putem mândri cu un produs matur și util, având în spate un departament puternic de programare și marketing care asigură noi dezvoltări și face cunoscut catalogul viitorilor miri, precum și o echipă de suport care soluționează rapid orice solicitare.

Echipa Fotografi-Camerani și WedMe este alcatuită din 9 membri activi și colaboratori (1 manager de proiect, 2 programatori, 1 web-designer, 3 copywriteri, 1 content & marketing manager și 1 customer service representative) plus o super comunitate de peste 158 persoane care ne-au ajutat și continuă să o facă.