[passed] Workshop Fotografie: Ciprian Dumitrescu / 15-16 Aprilie, București

Ciprian Dumitrescu propune fotografilor de nuntă din România un nou workshop, care va avea loc în perioada 15-16 aprilie în București.

De ce un nou workshop de fotografie!?

Pentru că într-un timp foarte scurt poți să afli idei esențiale care puse în practică să îți facă munca mai eficientă și să îți facă plăcere să mergi la evenimente.

Un workshop de fotografie te ajută să nu mai cauți de unul singur și să pierzi timp făcând asta. Înveți din experiența adunată pe parcursul a 10 ani de experienta. Afli idei deja puse în practică și cunoști oameni noi cu care poți lega relații de durată.

Ce o sa învățăm în aceste două zile de workshop de fotografie:

LUMINA este practic pensula fotografului. Cu ea desenăm pe o pânză neagră și scoatem în evidență subiectul. Cum ne folosim de lumina naturală sau de cea artificială!? Există lumină proastă sau lumină bună pentru fotografie?

EDITAREA este elementul prin care aducem tușa finală unei fotografii. O editare bună face ca fotografiile tale să fie cunoscute fără a fi nevoie de o semnătură. Este esențial să învățăm să edităm bine și repede fără să stricăm fotografiile și să ne formăm un stil personal.

BUSINESS – fotografia de nuntă este o afacere, nu un hobby sau o ieșire de week-end. Ea trebuie gândită bine pentru ați aduce venituri care să fie sustenabile de-alungul anilor. Ce înseamnă fotografia de nuntă ca afacere: totul de la echipament, relații cu clienții, contracte, etc.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 15-16 aprilie 2018 – București.

Locul de desfășurare: Ciprian Dumitrescu Studio – Calea Griviței 39, Interfon 15C, et 1.

Cost participare:

200 de euro până pe 31 martie pentru posesorii de Cont Premium în catalogul Fotografi-Cameramani;
250 de euro până pe 31 martie pentru cei care nu au Cont Premium în catalogul Fotografi-Cameramani;
300 de euro – în perioada 1-10 aprilie.

*Plata se poate efectua în două tranșe egale, dar nu mai târziu de data de 10 aprilie 2018.

Pentru înscrieri: completați formularul de aici.

Informații complete despre workshop găsiți pe această pagină.