[passed] Workshop Fotografie: Ovidiu Leșan / 19-20-21 Septembrie, Sibiu

Ovidiu Leșan propune fotografilor de nuntă din România un nou workshop, care va avea loc în perioada 19 – 20 – 21 septembrie în Sibiu.

Workshop-ul se va desfășura pe parcursul a trei zile intensive, din care una va fi dedicată în întregime shooting-ului. În cele trei zile, Ovidiu va explica tot ce a dobândit pe parcursul anilor despre fotografia de nuntă, și va povesti celor prezenți despre cum să te reinventezi, cum să ai încredere în tine, cum să depășești barierele care-ți stau în cale și, desigur, cum să realizezi fotografii la un alt nivel.

CURAJUL este emblema workshop-ului!

Ovidiu Leșan spune următoarele despre workshop pe site-ul său:

Vom socializa, vom fotografia, ne vom distra, vom aborda toate subiectele legate de marketing, ofertă, preț, editare, lumină, echipament, etc. În esență – cum să devii un om mai bun, un fotograf mai bun și cum poți să trăiești liniștit doar din asta. Da, ai citit bine “un om mai bun” – de ce? Pentru că mirii noștri nu doresc să aibă lângă ei în cea mai importantă zi din viața lor un simplu fotograf, ei își doresc omul din spatele aparatului. Ei văd în noi niște prieteni, iar noi trebuie să le acordăm tot sprijinul, încrederea și să fim 100% lângă ei în această importantă zi din viața lor.

Te aștept cu drag!

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre workshop îl puteți contacta pe Ovidiu pe facebook sau la telefon 0743974262.

Early booking – 300 euro (pentru înscrierile efectuate până în data de 15 august);
Preț întreg – 400 euro.

* numărul locurilor este limitat.

Workshop Ovidiu Leșan – Timișoara – Feedback participanți:

Program Workshop Detaliat:

Prima zi:

– o începem cu o cafea și facem cunoștință.

Apoi, vom aborda următoarele subiecte:
– branding & marketing eficient;
– discuția cu clientul;
– oferta de prețuri și modul de abordare a acesteia;
– echipamentul: necesitatea unui echipament profesional și alegerea echipamentului pentru stilul tău de lucru;
– lumina, calitatea luminii și importanța ei;
– rolul și importanța asistentului în fotografia de nuntă;
– concluzii, întrebări și discuții libere.

A doua zi:

– o începem plini de energie!

– vom fotografia de dimineață până seara, vom testa tot ce se poate testa în materie de iluminare (iluminarea în lumină naturală, cu bliț, blendă, lampă, telefon 🙂 – în concluzie cam tot ce există și emite lumină);

– vom dezbate în detaliu possing-ul, element foarte important în acest domeniu. Vă voi învăța cum să reușiți să vă focusați atenția pe detalii, cum să discutați cu mirii și să-i aduceți în starea optimă pentru a scoate ce-i mai frumos din ei.

– în această zi aș dori ca fiecare participant să realizeze fotografii – să vină cu propuneri, cu întrebări, neclarități – fotografii ce le vom edita, lăuda și critica în ultima zi de curs.

A treia zi:

– analiză pe fotografiile realizate în ziua anterioară la ședința foto – precizez că voi fi foarte critic, doar așa veți reuși să vă depașiți limitele și să rețineți părțile cele mai importante;
– vizualizarea unei nunți de-ale mele și felul în care consider că ar trebui să abordezi un astfel de eveniment;
– editare & workflow – Lightroom & Photoshop, programe complementare & plug-in-uri, backup și protejarea datelor;
– albume & design;
– concluzii, întrebări și discuții libere.