[passed] Workshop Fotografie si film de nunta: Julius Paul / 23-27 Martie, Cluj-Napoca

Julius Paul te invită în perioada 23-27 martie în Cluj-Napoca la un workshop dedicat fotografiei și filmului de nuntă.

Tu cât de bine știi spune o poveste?

După succesul workshop-urilor de anul trecut, m-am gândit să organizez o nouă serie în care să discutăm despre storytelling. Este important să spunem povestea unei nunți prin imagini fotografice, motiv pentru care și anul aceste vom regiza nunți complete (pregătiri miri, first look, ceremonie, first dance și party) pentru a vă arăta stilul meu de lucru.

Va fi o aventură! Timp de 5 zile vom fi într-o locație de vis, unde pe lângă teorie și practică vom avea parte de experiențe de neuitat.

Ce se întâmplă?

Vom organiza o nuntă completă cu tot ce trebuie, pentru a-ți arăta cum lucrez eu în fiecare moment important. Pe lângă asta vom pune acceptul pe editarea rapidă a fotografiilor și construcția cinematică a unui film de nuntă.

Ce te așteaptă?

Vor fi 5 zile intense, cu activități menite să ducă fotografia ta la următorul nivel. Am pregătit și o serie de surprize pentru a pleca acasă cu amintiri frumoase.

Am gândit un workshop foto-video pentru că multe dintre principiile de storytelling din cinematografie se aplică și în fotografie.

Vreau să ofer șansa echipelor foto-video să evolueze împreună!

De ce să vii la workshop-ul meu?

Te-ai întrebat vreodată după ce criterii te aleg viitori miri să le faci fotografii la nuntă? Eu m-am gândit la acest lucru și am ajuns la concluzia că ai mei clienți se regăsesc în fotografiile realizate de mine! Când privesc portofoliul meu le plac poveștile pe care le spun și își doresc să fie și ei într-una din ele!

Despre asta va fi workshop-ul meu! Dincolo de aspectele tehnice legate de aparatură, lumină, compoziție și cromatică, vom discuta despre cum trebuie să spunem o poveste prin fotografii. Vom despica firul în patru pentru a înțelege rolul unui povestitor, principiile după care alegem elementele cheie ale unuei nunți, structura unei povești, dar cel mai important, cum punem în practică toate aceste aspecte.

Multă muncă și disciplină

De când am descoperit în 2008 că pot spune povești prin fotografii, am căutat în continuu noi metode și tehnici de perfecționare a muncii mele. Am vrut mereu să fiu mai bun, să mă depășesc pe mine însumi, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 23-27 martie 2020
Cost participare: 450 euro
Contact >> mail: iuliupaulpop@yahoo.com; telefon: 0743738220

*Numărul de participanți este de maxim 12 persoane

Mai multe detalii și înscrieri aici