[passed] Workshop Videografie: Cristi Coman și Vasea Onel / 22-23 Mai, Timișoara

În perioada 22-23 mai 2018, Cristi Coman și Vasea Onel susțin la Timișoara un nou workshop dedicat videografiei de nuntă, cu tema “Pregătește-te să devii mai bun!”.

În cadrul evenimentului se va discuta despre marketing (strategii de vânzare), echipamentul minim necesar pentru filmarea unei nunți, tehnicile de filmare și montaj, editare și colorizare, se va face studiu de caz pe baza unui eveniment.

Se va discuta despre “Ce am făcut bine și ce am greșit”; o să vă fie prezentate câteva metode prin care puteți accelera procesul de creștere al unui brand.

Se va dezbate în detaliu rolul videografului în timpul unei ședințe video; se va discuta despre reguli de posing și vă va fi arătat cum puteți să aduceți mirii în starea optimă pentru a scoate ce-i mai frumos din ei.

Se va discuta despre problemele apărute în relația cu clienții și cum poți preveni o mare parte din ele.

În prima zi se va face o ședință video în aer liber și se va exemplifica filmarea în lumină naturală și artificială.

În cea de-a doua zi vor fi selectate și editate cadrele de la ședință, cu discuții despre tehnica de montaj, color correction și color grading.

Detalii participare:

Taxa de participare la workshop este de 350 € (nu include masă și cazare)

Numărul de locuri este limitat și se ocupă cu plata în avans a sumei de 100 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din ziua viramentului, urmând ca restul sumei să fie achitate până pe 6 mai 2018.

Pentru mai multe detalii puteți contacta:

Cristi Coman: office@cristicoman.ro | 0786459595
Vasea Onel: office@vaseaonel.ro | 0745927622

Detalii complete aici.