[passed] Workshop Videografie: Vasea Onel și Cristi Coman / 5-6 Septembrie, Constanța

În perioada 5-6 septembrie 2018, Vasea Onel și Cristi Coman susțin un nou workshop dedicat videografiei de nuntă în studioul Marian Sterea din Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220).

În cadrul workshop-ului cei prezenți vor afla informații despre:

  • motivația personală, dinamica unui raport de nuntă, cum ar fi concentrarea lucrării în diferite momente ale unei nunți, realizând imagini unice și spontane;
  • tehnici de filmare și sfaturi pentru îmbunătățirea filmării, echipamentului minim necesar (lentile de cameră) și a accesoriilor;
  • marketing, cum să ajungi la potențiali clienti, strategia de comunicare, prezentarea muncii tale;
  • oferta de preț; cum ar trebui sa îți gândești pachetele încât să obții suma maximă pe care e dispus sa o plătească clientul tău.

Sesiune practică

În cadrul workshop-ului va exista o sesiune video pentru a vedea modul de lucru al celor doi videografi și pentru a putea vedea direct cadrele, iluminarea și “acțiunea”.

Mai apoi, se va trece la editarea materialelor de la sesiunea video, Color Corection (expunere, WB, Skintone), Color grading și editarea sunetului, software-ul & plug-in-uri, protejarea datelor.

Se va parcurge un film de nuntă de 45 minute montat în 2/3 camere și se va analiza montajul (cut-uri, tranziții, fluiditatea filmului), montaj multicam (sincronizare).

Workshop Videografie de Nunta – Timisoara | Vasea Onel & Cristi Coman

Workshop Videografie de Nunta – Timisoara | Vasea Onel-Marcu & Cristi Coman – productie videoWedding dress: Freya Wedding – Rochii de mireasa TimisoaraSuit by: Tudor. Personal TailorModel: Nagy-Juravle Catalina & Vlad CiordasMake-up: Cristina Bud, Professional Makeup ArtistryHair: Cristina Ramona PopaLocation: Complex FlontaVideo by: Mihai Olaru FilmPhoto by: FOTODIA Studio

Publicată de Cristi Coman – productie video pe Miercuri, 23 Mai 2018

Pentru mai multe detalii puteți contacta:

Cristi Coman: office@cristicoman.ro | 0786459595
Vasea Onel: office@vaseaonel.ro | 0745927622

Detalii complete aici.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 5-6 septembrie 2018
Locul de desfășurare: Studio Marian Sterea (Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța)

Cost participare:

Taxa de participare la workshop este de 350 € (nu include masă și cazare).
Numărul de locuri este limitat și se ocupă cu plata în avans a sumei de 100 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din ziua viramentului, urmând ca restul sumei să fie achitată pana pe 22 august 2018.