[passed] 3 locuri libere la O NEBUNIE de workshop cu Vlad Pahonțu / 4-5 octombrie, Valea Doftanei, Prahova

Cum altfel ar putea fi un workshop realizat de mine, dacă nu unul nebun, unde să ne și distrăm la o vilă, rezervată doar pentru noi? Așa văd ziua unui eveniment pe care îl fotografiez și așa vreau să fie și întâlnirile noastre.
 
⚠️ Fii atent ce ți-am pregătit: 3 nopți de cazare, 2 zile de curs, 1 noapte de party, foc de tabără, o ședință foto cu miri REALI și masă, TOATE INCLUSE în costul workshopului (300 euro, în loc de 350 euro pentru comunitatea partenerilor noștri de la Fotografi-Cameramani.ro).
 
În cei doi ani de pandemie mi-a fost dor de un workshop unde să pun din nou la bătaie toate informațiile pe care le am mai valoroase legate de minunata lume a fotografiei.
 
La workshopurile mele nu vreau să fii doar acea persoană care plătește. Vreau să fii acea persoană care pleacă plină de energie și dorința de a muta munții din loc după cele două – trei zile de eveniment!
 
La workshopul meu de fotografie o să discutăm despre tot, dar mai ales despre… 

 
Social media – casa filmulețelor mele de 100k, 200k și 1 milion de vizualizări și cât de important mai este conținutul pentru un fotograf în 2022.
 
Prima întâlnire – tot ce am învățat în fotografie se leagă mai mult sau mai puțin de prima întâlnire, punctul în care semnez cu viitorii clienți. Este cel mai important moment pentru mine ca fotograf! 70% din businessul meu se leagă de prima întâlnire și o voi prezenta complet!
 
Marketing – mulți fotografi știu să realizeze imagini superbe, dar cu greu trăiesc din asta și le este dificil să-și găsească clienții. Hai să înmulțim numărul de evenimente cu clienți faini!
 
Tehnici de fotografiere – chiar și când stăpânești destul de bine arta promovării și a marketingului, tot ai nevoie de fotografii care să-ți susțină și să îți dezvolte businessul. Vă voi arăta cum folosesc lumina, tot ce am în trusa mea de fotograf, tips & tricks și multe altele.
 
Modul în care eu fotografiez – fiecare are stilul lui. Nu-mi doresc să îl copiezi pe al meu. În ultimii 10 ani am ”furat” câte un lucru de la fiecare fotograf pe care l-am întâlnit și mi-am realizat propriul stil. Vă voi arăta care este acela, într-o sesiune live de ȘEDINȚĂ FOTO cu miri, outdoor!
 
Interacționare – modul în care vorbesc și mă comport cu clienții mei este absolut esențial.
 
Workflow – prin tot ce parcurg de dinainte să mă sune un viitor client, până în momentul în care i-am predat evenimentul. Postări, discuții, programe folosite, selecție, editare, predare, back-up, etc.
 
PREȚ REDUS FOTOGRAFI-CAMERAMANI.RO PAGINA WORKSHOP