[passed] Outside The Box – Workshop fotografie documentară de nuntă / 27-28 Septembrie, Poiana Brașov

Salutare, tuturor!

Sunt Andrei Dumitrache, iar pe data de 27 și 28 septembrie voi susține în Poiana Brașov la Hotel Ohma un workshop de fotografie documentară de nuntă.

Dacă îți dorești să afli totul despre acest tip de abordare și cum să realizezi fotografii reale și de impact fără nici cea mai mică intervenție asupra stării cuplului, te invit cu drag să te alături. Îți promit un workshop profund și sincer.

Un workshop care sper să te ajute să te regăsești dacă ai nevoie de asta, să avansezi sau să îți găsești calea dacă ești la început de drum și să înțelegi rolul tău, al nostru, ca fotografi la o nuntă. Îți voi spune care sunt lucrurile după care m-am ghidat și care m-au ajutat să obțin în timp succesul în fotografia de nuntă, dar mai ales și cel mai important aș spune eu, liniștea și plăcerea de a face cu adevărat ceea ce îmi place.

Printre altele, vom atinge împreună următoarele subiecte:

– fotografia documentară & fotografia documentară artistică (de ce nu este nimic mai bun decât viața reală);

– cunoașterea de sine, autoanaliza (de ce facem ceea ce facem?);

– cum să spui povestea așa cum a fost și cum să o faci să se simtă așa cum s-a simțit;

– MARKETING (îți voi explica cât de importantă este colaborarea cu un specialist și îți voi arăta cu exemplele mele reale cum să atragi mirii pe care îi dorești. Îți voi spune și cum am ajuns în prima pagină google la următorele căutări: fotograf profesionist de nuntă, fotograf nuntă Brașov, top locații nuntă, locații nuntă Brașov, fotografie documentară de nuntă, fotograf cu stil documentar/fotojurnalistic). La final de WS vei primi și un discount de 20% de la catalinagal.ro pentru cele mai profesionale servicii de marketing pe care le poți contracta;

– Risc & Eșec & Satisfacție;

– Making pictures VS Taking pictures;

– lumina (naturală+artificială), moment, compozitie, tehnică;

– cum s[ devii un specialist pe toate planurile și să emani încredere VS cum să ai încredere în tine;

– impactul primului mail și cum să aduci plus valoare serviciilor tale;

– importanța punctului de stație;

– site-ul (la final de WS vei primi și aici un discount de 20% din partea Creatikon Design pentru servicii profesionale de WebDesign, Design Grafic și creație publicitară);

– cum să ai miri fericiți care să te recomande mai departe;

– workflow,  echipament;

– back-up (cum sa faci față situațiilor neprevăzute la nuntă);

– inspirație;

– critică constructivă;

– sesiune foto de tip After Wedding cu un cuplu real;

Iar asta nu e tot, pentru c[ vom avea și o surpriză din partea prietenilor de la Impact Albums by Moni si Silviu Bercea.

Cu ce îmi doresc să pleci de la acest workshop? Cu niște ochi larg deschiși care să te ajute să vezi și să gândești diferit modul în care fotografiezi. Să pleci hotărât, motivat și nerăbdător să duci fotografia pe care o faci la următorul nivel. Să pleci Inspirat!

Ce mă recomanda ca speaker? Aș spune fără ezitare că fericirea tuturor cuplurilor care au răsfoit fotografiile sau albumele de nuntă realizate de mine. Pot adăuga experiența internaționala cu nunți și cupluri fotografiate în țări precum SUA, Germania, Emiratele Arabe Unite, Italia.

Rezultatele muncii depuse se reflectă și în:

– diploma de excelență obținută din partea “ISPWP – INTERNATIONAL SOCIETY OF PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHERS” în urma jurizării concursului internațional de fotografie de nuntă în 2019.

– TOP 3 fotografi de nuntă din România în 2016 conform FOTOGRAFI-CAMERAMANI.

– TOP 10 fotografi de nuntă din România în 2020-2021 conform THIS IS REPORTAGE și MYWED.

– fotograf premiat de Fearless, ISPWP, WPS, This Is Reportage, MYWED.

Mulțumesc tuturor partenerilor pentru implicare: catalinagal.ro, Impact Albums by Moni & Silviu Bercea, Creatikon Studio, Hotel Ohma by Winsedswiss, Timeless Films by Răzvan Cosma.

Numărul de locuri pentru WS este limitat la maxim 12 din care 2 sunt deja ocupate. Nu sunt incluse cazarea și drumul pentru cine nu este din Brașov.

Apa, cafeaua și pizza pentru cele 2 zile sunt din partea casei. Plus focul de tabără din ultima seara pentru cine poate și vrea să rămână. 😊

Pentru detalii legate de preț sau orice alte detalii nu ezitați să mă contactați: office@andreidumitrache.ro , TEL: 0740 031 086, www.andreidumitrache.ro

Vă mulțumesc!

Cu prietenie,

Andrei Dumitrache.

Facebook Website Instagram