Cum să te promovezi în Social Media cu ajutorul catalogului Fotografi-Cameramani.ro

Catalogul Fotografi-Cameramani.ro se poate transforma într-un tool util pentru promovarea ta, ca fotograf sau videograf. Pentru că ne-ai întrebat cum îl poți folosi mai eficient pentru a atrage și mai mulți clienți, ți-am pregătit un articol în care îți dăm câteva sugestii utile. 

1. Catalogul este un instrument prețios de promovare atunci când nu ai un site pus la punct sau cât timp acesta este “under construction”.

Pe Fotografi-Cameramani.ro îți poți încărca portofoliul, îți poți ruga clienții să îți lase reviews și îți poți scrie o descriere completă (prezentare profil). În plus, potențialii tăi clienți pot vedea oricând câte premii ai în portofoliu, câte evenimente verificate și locații documentate ai.  Prin urmare, atunci cand iti recomanzi serviciile in grupuri dedicate sau in social media, iti poti folosi profilul din catalog fara probleme. 

2. Dacă participi la Selecția Editorilor și la Concursul Anual și primești mențiuni sau câștigi premii, poți împărtăși comunității tale vestea cea bună. Cu ajutorul imaginilor câștigatoare poți atrage și mai mulți clienți. Nu uita ca poți adăuga logo-ul nostru pe fotografii și clipuri.  

3. Pe Fotografi-Cameramani.ro îți poți încărca și actualiza mereu portofoliul. În acest fel, viitorii tăi clienți pot fi la curent cu evenimentele noi și îți pot observa evoluția. Nu uita să faci update constant și apoi să îți anunți comunitatea din social media că îți poate urmări cele mai recente fotografii/videoclipuri chiar în catalog. Din pagina ta de profil, poți fi contactat direct. Apoi, știi ce urmează. 

4. Ce te recomandă cel mai bine viitorilor clienți? Testimonialele lăsate de clienții pe care i-ai avut deja și care au fost mulțumiți de rezultate. Roagă-i să îți lase testimoniale pe site, apoi împărtășește-le și comunității de pe Facebook/Instagram. Amintește-ți că o colaborare reușită aduce cu ea și mai multe colaborări reușite. 

5. De asemenea, le poți aminti membrilor comunității tale de pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo care sunt locațiile pe care le-ai documentat sau ce pachete de preț ai. Aceste informații sunt publice în profilul tău din catalog, așa că de ce să nu le împărtășești? 

6. În funcție de activitatea pe care o ai în catalog, poți urca din ce în ce mai sus în cele patru clasamente existente: Toți, Premiați la concursuri, Apreciați de clienți, Cu experiență verificată. Un motiv în plus să postezi vestea și în social media. Pentru că orice reușită merită sărbătorită alături de comunitate, nu-i așa? 

7. Nu uita că îți poți adăuga link-ul din catalog și în secțiunile “About” de pe Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo și chiar pe site. În acest fel, clienții care te găsesc în social media îți poți accesa profilul de pe Fotografi-Cameramani.ro mult mai ușor și vor descoperi toate informațiile de care au nevoie pentru a te contacta. 

De asemenea, poți adăuga pe site-ul tău logo-ul Fotografi-Cameramani cu redirect către profilul tău din catalog. 

***

Prin urmare, orice veste bună din catalog îți oferă un plus atunci când o share-uiesti în social media. Catalogul este un tool util de promovare, care îți aduce vizibilitate și te diferențiază. 🤗

Aici găsești câteva motive bune pentru care să îți actualizezi constant portofoliul.