Calendarul 2020 Florin Ștefan Fotograf se transformă în calendarul faptelor bune!

În fiecare an, fotograful craiovean Florin Ștefan lansează un calendar, drept recunoștință pentru chipurile și momentele unice pe care le-a fotografiat cu un an în urmă. Evenimentul său este unul dintre cele mai apreciate la nivelul comunității fotografice și creative craiovene, iar acum, a ajuns la minunata ediție cu numărul 5. Și pentru că orice sărbătoare merită împărtășită, Florin a decis ca de această dată să își aducă prietenii împreună nu numai pentru o petrecere stilată, ci și pentru a face o faptă bună!

Împreună cu Asociația Life is Better with Friends, lansarea o să fie dedicată atât artei fotografice, cât și artei de a fi un om bun. Organizatorii își propun să o ajute pe Evelin, o fetiță în vârstă de numai 3 ani, a cărei inimă micuță s-a luptat să o țină în viață! Când a împlinit 3 luni i-au fost depistate malformații cardiace, iar prima operație pe cord a urmat imediat, când Evelin avea numai 8 luni. În curând, ea va avea nevoie de încă o intervenție. Însă viața micuței și a familiei sale nu avea să aibă de suferit până aici, întrucât medicii au diagnosticat-o și cu afecțiuni neurologice. În prezent, Evelin își petrece mai mult timp la ședințe de tratament și kinetoterapie, decât să se joace bucuroasă alături de fratele ei geamăn. 

Pentru că la începutul acestei săptămâni am sărbatorit Ziua Bunătății Spontane, vrem să încheiem într-o notă la fel de pozitivă, între prieteni. Fiecare invitat la lansarea Calendarului 2020 Florin Ștefan Fotograf va primi un exemplar gratuit, însă organizatorii îi încurajează pe vizitatori să doneze o sumă de minimum 50 de lei în cutia de donații a Asociației Life is Better with Friends, pentru ca tratamentele micuței Evelin să fie asigurate în continuare. 

Lansarea calendarului 2020 Florin Ștefan va avea loc duminică, 23 februarie, de la ora 16, la ACSA, Str. Traian Demetrescu, nr. 2, Craiova. Și pentru că orice eveniment are nevoie de prieteni de nădejde care să pună la cale o astfel de faptă magică, invitații vor ciocni un pahar de prosecco într-un decor sofisticat și se vor bucura de muzica bună asigurată de Francesca Dascălu, Alin Baboo și DJ Cristi Badea. 

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii și informații aici