[passed] Frame Concept 2019 – Film School

Ediția cu numărul 9 a Frame Concept va avea loc în perioada 20-23 noiembrie, la fel ca și în anii trecuți, la Dâmbul Morii lângă Brașov.

Frame Concept v9.0 este unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate videografilor din România. Așa cum obișnuim de 9 ani, aici îi vom întâlni pe cei care au cea mai bună expertiză în acest domeniu, experiență și cunoștințe tehnice, punând la dispoziție informații și sfaturi de referință pliate pe nevoia de dezvoltare, atât în domeniul videografic cât și în cel fotografic.

Descrierea evenimentului: 

Timizi însă determinaţi, chiar de la prima captură am vrut să scriem istorie, lucru pe care îl facem şi astăzi. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 8 ani, atunci când au fost puse bazele acestei frumoase comunităţi.

La fel ca şi atunci, şi astăzi emoţia mai este prezentă, determinarea mai profundă, motivaţia a devenit profesională.

Este timpul pentru o nouă filă în evoluţia noastră artistică, filă pe care ne vom lăsa amprenta mai puternic pentru a inspira şi continua în moduri diferite, însă cu aceeaşi pasiune şi dăruire.

Atenţi de fiecare dată la detalii şi la lucrurile mici care fac diferenţa, am păstrat esenţa şi complexitatea elementelor importante. Reuşim astfel să rămânem în top atunci când vine vorba de preferinţele videografilor din România. Puternici şi detaşaţi, reprezentăm cea mai frumoasă comunitate a povestitorilor în imagini, de la începători până la profesionişti, iar abordarea se face cu acelaşi ton şi cu aceeaşi mândrie de a împărtăşi din secretele pasiunii pentru film.

De la pregătirea auxiliară până la emoţie şi poveste, de la idee de afaceri până la bestseller, de la entry level până la PRO, în ultimii 8 ani am găsit reţete şi am configurat ordinea paşilor necesari dezvoltării artistice, personale şi profesionale. Am învăţat din experienţe, am identificat oportunităţi de a ne dezvolta, iar cu fiecare captură am devenit mai creativi.

Frame Concept 2019 este o nouă provocare la care suntem pregătiţi să răspundem cu invitaţi pe măsură, de la videografi şi fotografi cu viziune până la producători de echipamente şi utilizatori pasionaţi, care-şi vor relata călătoriile de la ideile din stadiul de proiect până la poveştile de succes.

Aşa cum v-am obişnuit încă de la prima ediţie, avem alături de noi parteneri de seamă din domeniu care ne vor prezenta şi în acest an cele mai noi tehnologii şi echipamente. Am pregătit sesiuni interactive în cadrul cărora, împreună cu cei mai buni tehnicieni ai momentului, vom identifica cele mai eficiente soluţii pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă videograful de astăzi.

Locaţia evenimentului ne este de acum familiară – Domeniul Dâmbu Morii din Braşov, un loc în care ne-am simţit bine în fiecare an, și unde și la această ediţie, ne vom bucura de tot confortul, având la dispoziţie toate dotările tehnice necesare pentru a asigura succesul unui eveniment de o asemenea anvergură.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 20-23 Noiembrie 2019
Locul de desfășurare: Dâmbul Morii, județul Brașov
Cost participare: de la 580 lei (vezi toate pachetele disponibile aici)
E-mail: frameconcept35film@gmail.com

Website Facebook Comunitate Formular de înscriere

Speakeri – Frame Concept 2019:

VIDEO:

With Heart Films
Eduard Schneider
Naiagram
Eduard Carp
Igor Catrinescu
Mihai Dragolea
Tudor Atanasiu
Oleg Butnaru
Florin Marza

FOTO:

Marian Sterea
Cristina Venedict

BUSINESS:

Andrei Olaru
Narcis Tarcea
Andrei Stan
Mihai Chiratcu

MORE TBA!