[passed] Hai la Photo Perfetto 2022!

Sibiul o să fie din nou gazda Photo Perfetto, un eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografie. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor din România, cu o tradiție de mai bine de 7 ani. Aflată la a 3-a ediție sub această titulatură, conferința tinde să devină preferata tuturor, mai ales că a fost singura conferință de amploare desfășurată în țara noastră în anii 2020 și 2021.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 19-20 Iulie 2022, plus o zi de workshop-uri – 21 Iulie 2022.

Ne vom adresa tuturor iubitorilor de fotografie și frumos și încercăm în mare măsură să atingem cât mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment. Vor urca pe scenă unii dintre cei mai premiați și apreciați fotografi români la nivel național și internațional. De asemenea, la această ediție, o să avem deosebita plăcere să avem iarăși pe scenă una dintre cele mai importante voci din marketingul autohton și anume Președintele IAA România, Valer Hancaș.

Numărul de participanți din 2018 a fost de 320 ( capacitate maximă), de acum trei ani a fost de 200 ( capacitate maximă), 80 de persoane au reușit “să lupte cu pandemia” și să fie prezente în 2020(numarul a fost limitat de restricții și norme la 100 de persoane) iar în anul 2021, am reușit să atingem borna de 130 de participanți. Așteptăm un număr mare și în 2022 ( peste 200 de persoane daca situația o să permită), datorită programului atractiv și renumelui câștigat.

Conferința se va desfășura și în această ediție în cadrul minunatei locații Versailles weddings & events Sibiu. Locația a fost aleasă datorită condițiilor deosebite puse la dispoziție atât pentru participanți cât și pentru partenerii. Spațiile pot fi închise sau semi-deschise, asta în funcție de condițiile meteo dar și de condițiile impuse de DSP. Sunt foarte generoase, sunt bine aerisite și igienizate: sala principală a conferinței     ( aprox. 600mp), sala partenerilor(aprox. 300mp), terasa comună celor 2 spații, acoperită parțial(aprox.300mp).

Locația beneficiază de parcare privată păzită(aprox 2000mp).

Workshop-urile se vor desfășura în cadrul Hotelului MyContinental Sibiu, hotel care este noua locație oficială de cazare pentru speakeri și parteneri.

Continuăm și în această ediție împreună cu Kaufland proiectul “ Ambasada frumosului românesc”, proiect menit să susțină, protejeze și premieze fotografii care participă în mod deosebit la promovarea valorilor naționale.

Eu sunt Lau, managerul acestui proiect și vă astept încă o dată cu mare drag la Sibiu, aștept să mă revăd cu prieteni și colegi, aștept să cunosc oameni noi și să petrecem iarăși clipe minunate împreună.

Bilete Conferință Bilete workshops Website Facebook