Mentorat video cu Nicolas Railovsky

Videografi, dărâmați-vă gheretele!

Sunt Nicolas Railovsky și vreau să împărtășesc cu tine noul meu proiect. 
 
Videografia de eveniment începe încet, încet să prindă formă și să capete un limbaj propriu de exprimare. Îndrăznesc să compar acest fenomen cu tranziția de la gherete la supermarketuri.

Gheretele sunt o formă rudimentară de comerț. Mici, dezorganizate și inestetice. Le lipsește experiența pe care chiar și cel mai mic market o oferă prin coerenta așezării produselor la raft, iluminarea armonioasă, predictibilitatea programului și permanența stocurilor. De la intrare până la ieșirea din magazin, totul are o logică.

Se fac 12 ani de când creez amintiri oamenilor la evenimentele lor și 18 ani de când sunt îndrăgostit de acest instrument numit FILM. Până acum ceva timp, cu greu puteam numi FILM un video de nuntă. Filmul este o formă de exprimare, un mod de a spune o poveste prin niște procedee specifice cinematografiei.

Gheretele au început rând pe rând să se prăbușească și tot mai mulți artiști pot crea FILME dintr-un eveniment numit NUNTA. Cu smerenie pot spune că mă număr printre acești creatori.

Caut oameni de încredere cărora să le împărtășesc toată experiența mea. Dacă ești pasionat de film, iubești oamenii și poveștile lor, te invit să vezi acest video prin care explic viziunea mea:

Unde este povestea? from Nicolas Railovsky on Vimeo.

Detalii și înscrieri Mentorat Nicolas Railovsky