Photo Perfetto 2020

Sibiu este pentru a patra oară gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografia de nuntă. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor de nuntă din România, cu o tradiție de mai bine de 5 ani.

Începând cu anul acesta, vom activa sub o noua titulatură, într-o formulă organizatorică schimbată, într-o nouă încercare de rebranding, atât ca formă dar și conținut, toate acestea din dorința de a aduce un plus pentru toți cei prezenți.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 31 iulie și 1 august 2020, plus o zi de workshop-uri – 2 august 2020. Ne vom adresa în principal fotografilor de nuntă și încercam în mare măsură să atingem cât mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment.

Numărul de participanți de acum doi ani (2018) a fost de 320 iar anul trecut (2019) a fost de 200 ( 200 – este capacitatea maximă a locației). Așteptăm același număr mare și în 2020, datorită programului atractiv și renumelui câștigat.

Locul de desfășurare ales este tot Hotel IBIS Sibiu. Am rezervat tot hotelul pentru eveniment: sali de conferințe, sală pentru parteneri.

Datorită condițiilor preferențiale de cazare, în hotel se vor caza mai mult de jumătate dintre cei prezenți.

Pentru un cost modic de participare de 250 RON veți avea acces la cele 2 zile de conferințe, la surprize și premii, coffee break-uri și o super petrecere.

Pentru workshop-uri, tariful și programul sunt stabilite de către fiecare speaker în parte. Vă asigurăm că toți vor fi extrem de bine pregătiți pentru întâlnirea cu voi și vă vor oferi cu mare plăcere orice informație.

Eu sunt Lau, managerul acestui proiect și vă aștept încă o dată cu mare drag la Sibiu. Aștept să mă revăd cu prieteni și colegi, aștept să cunosc oameni noi și să petrecem încă o data clipe minunate împreună.

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 31 Iulie – 2 August 2020
Locul de desfășurare: Hotel Ibis, Sibiu
Cost participare: 250 lei (conferință) 
E-mail: lau@photoperfetto.com

Bilete Conferință Bilete workshops Website Facebook Facebook Event

Speakeri – Photo Perfetto 2020:

Isabelle Hattink
Mirela Momanu
FixFoto
Cristian Sabău
Alin Panaite
602 Photography
Dragoș Enache
Mihai Zaharia
Julius Paul
Rotund Perfect
Vali Matei
Fabrica de Consultanță