[passed] shootLess 2019

Participă la shootLess 2019, cea mai tare întâlnire dedicată fotografiei de nuntă din România. 11 speakeri, workshop-uri, competiție unică, premii, expoziție, vernisaj! Totul pentru ca tu să devii mai bun.

Înscrie-te la shootLess 2019

Cât, unde și când?

12 – 14 aprilie 2019, Sibiu. 169 lei. 12 și 13 aprilie sunt zile de povestit, învățat, shooting direct pe scenă, demonstrații și vernisajul expoziției de fotografie. 14 aprilie este zi de workshop-uri. Vrem ca shootLess 2019 să-ți fie cel mai drag și mai util eveniment educațional în fotografia de nuntă românească. Făcut de fotografi, pentru fotografi.

Program detaliat

Speakeri

11 oameni cu mare experiență în fotografie + videografie + contabilitate și pricepere în a transmite altora tot ceea ce știu + marketing / business. Toți vor urca pe scenă să rezolve probleme concrete ale fotografului de nuntă. shootLess este despre eficiență și soluții. Gata cu motivația, e bună și aia dar e nevoie de ajutor concret.

Cine sunt speakerii

shootLess 2019 - Sibiu

Competiție

O întrecere între fotografii de nuntă cum nu s-a mai văzut în România. Fiecare imagine va primi feedback de la membrii juriului. Promovăm fotografia de nuntă de calitate, cu sens pentru miri și pentru noi. Competiția are loc în intervalul 1 februarie 2019 – 5 aprilie 2019.

Detalii competiție

Jurizare

2 fotografi de nuntă de top mondial și un fotograf cu experiență de o viață în juriile FIAP se vor întâlni și vor acorda note fotografiilor tale. Vei primi feedback la fiecare imagine. LIVE. Jurizarea se realizează după standardele FIAP și AAFR. Vor fi nouă medaliați și un mare trofeu.

Află cine sunt jurații

Vernisaj

Cele mai bune 25 de fotografii vor fi tipărite și afișate într-o expoziție de top, în incinta Hotel IBIS Sibiu. În seara de sâmbătă (13 aprilie) vom sărbători împreună cu șampanie și muzică reușita voastră ca fotografi de nuntă. Sunt invitați toți participanții la shootLess.

Află mai multe

Workshop-uri

Ziua de duminică este rezervată workshop-urilor. Înscrie-te la cel care îți este mai util, astfel încât să crești rapid și să te îndrepți înspre acel stil de fotografie care te reprezintă cu adevărat. Înscrierile se fac în ordinea efectuării plății. Grăbește-te, locurile sunt limitate.

Workshop-uri disponibile

Cum a fost la shootLess 2018: