[passed] WEDDCAMP 2018 / 19-20 Iunie

WEDDCAMP 2018 va avea loc la Mamaia (cea mai frumoasă și mai populară stațiune românească de pe coasta Mării Negre) între 19 și 20 iunie cu o conferință de 2 zile, o zi de workshopuri și un mega party pe plajă după conferință.

WEDDCAMP este un eveniment fotografic est-european pentru oameni pasionați, idei îndrăznețe și afaceri în creștere.

1. Construim o comunitate

Relațiile dintre noi sunt o parte importantă a succesului nostru comun și individual. La WEDDCAMP se întâlnesc fotografi de nuntă care fac schimb de idei, găsesc împreună soluții, leagă prietenii și învață să se sprijine reciproc. Fie că ești la început de drum sau deja ai ani buni de experiență, aici găsești oamenii cu care așteptai să vorbești și poate chiar drumul pe care îl căutai. Energia pozitivă, generozitatea și spiritul constructiv sunt obligatorii.

2. Investim în educație

La WEDDCAMP invităm profesioniști cu o experiență valoroasă și cu rezultate semnificative, cu viziuni și stiluri diferite, capabili să ne inspire și să ne ajute să devenim mai buni ca oameni și ca fotografi. În plus, orice participant este o sursă de inspirație și de informație pentru ceilalți.

3. Ne distrăm serios

It’s your turn to have fun! You work when people dance, sleep or go on vacations. Here at WEDDCAMP you can relax, you are with your friends. After the conference, we go together to a very nice place and party till morning. You can’t miss that.

Un interviu amplu cu organizatorii WEDDCAMP, aici.

Detalii complete despre participare la conferință aici.