[Amânat] Weddcamp 2020

A cincea ediție a conferinței Weddcamp, dedicată fotografiei de nuntă, se va desfășura în Mamaia (Zenith Hotel) în perioada 1-2 septembrie.

Speakerii confirmați ai ediției din 2020 sunt: Mauricio Arias, Segun Olotu, Monica & Pol (The Richters), Mick & Ash (Miki Studios), Viviana Galletta, Cristina & Cosmin (On SPOT Gallery), Claudiu Negrea și Florin Ștefan.

WEDDCAMP este un eveniment fotografic organizat în estul Europei pentru oameni pasionați, idei îndrăznețe și afaceri în creștere.

1. Construim o comunitate

Relațiile dintre noi sunt o parte importantă a succesului nostru comun și individual. La WEDDCAMP se întâlnesc fotografi de nuntă care fac schimb de idei, găsesc împreună soluții, leagă prietenii și învață să se sprijine reciproc. Fie că ești la început de drum sau deja ai ani buni de experiență, aici găsești oamenii cu care așteptai să vorbești și poate chiar drumul pe care îl căutai. Energia pozitivă, generozitatea și spiritul constructiv sunt obligatorii.

2. Investim în educație

La WEDDCAMP invităm profesioniști cu o experiență valoroasă și cu rezultate semnificative, cu viziuni și stiluri diferite, capabili să ne inspire și să ne ajute să devenim mai buni ca oameni și ca fotografi. În plus, orice participant este o sursă de inspirație și de informație pentru ceilalți.

3. Ne distrăm serios

Chiar nu e o glumă! Luăm foarte în serios și munca și distracția. Așa că hai să petrecem împreună și să iasă legendar!

Înscrieri și alte detalii:

Perioada de desfășurare: 1-2 septembrie 2020
Locul de desfășurare: Zenith Hotel, Mamaia
Cost participare: 280 euro – tarif normal;

*Prețul biletului include 2 zile de conferință, coffee breaks și prânz, traducere din engleză. Transportul, cazarea și consumația la party NU sunt incluse.

Bilete Conferință Website Facebook Facebook Event