Workshop Report: Ciprian Dumitrescu / 4-5 Noiembrie, București

În perioada 4-5 noiembrie, în București, Ciprian Dumitrescu a organizat un nou workshop dedicat fotografiei de nuntă. Acesta ne-a povestit următoarele despre evenimentul său:

Este al doilea workshop de fotografie dedicat în special fotografiei de nuntă organizat de mine în anul 2017. Încă de la început mi-am propus workshop-uri cu un număr mic de participanți (maxim 10) pentru ca toți cursanții care iau parte să aibă timp să interacționeze între ei și să pună toate întrebările la care au nelămuriri și astfel să plece de la curs cu un bagaj mare de cunoștințe noi.

În prima zi am pus accent pe partea de compoziție și lumina din fotografie, încercând să explic tuturor că dacă fac totul cât mai simplu, atunci devin mai creativi și își creează un stil propriu care să îi diferențieze de alți fotografi. Astfel, am ieșit în centrul Bucureștiului la o ședință foto care a fost ca o plimbare, încercând să descoperim locuri noi, care aparent nu spun nimic, dar unde poți scoate fotografii faine.

Fotografii realizate la workshop:

A doua zi a workshop-ului a fost dedicată analizei fotografiilor realizate la sesiunea foto și editarea lor. De asemenea cu accent pe simplitate și naturalețe pentru a realiza un workflow cât mai rapid.

Am încheiat cu partea dedicată fotografiei de nuntă ca business pentru că până la urmă, fotografia de nuntă este fotografie comercială, care trebuie să aducă profit.

Au fost două zile minunate alături de oameni faini, care au venit la București din toate colțurile țării. Le mulțumesc tuturor pe această cale.

Testimoniale:

Cristi Mustatea – Brasov

Mi-a plăcut întâlnirea reală cu Ciprian și cu ceilalți participanți. Incomparabil față de social media: abundența de informații, cum să faci un business, schimbul de păreri, metode de lucru și multe alte detalii specifice acestei ocupații. De recomandat, asemenea workshop-uri, neapărat în mod regulat. Salvezi timp și bani. Investiția în educație, reală în special, este calea corectă pentru a știi ce și cum să faci un business profitabil și rentabil. Mulțumesc Ciprian, pentru deschidere și amabilitate!

Alina Elena – Bacău

Cuvintele sunt de prisos; fotografiile vorbesc. Cu Ciprian te simți ca în familie: destindere, socializare din plin. Realizezi că totul nu este atât de gri și complicat. Lucrurile sunt simple, doar să le privești din unghiul corect. Cu cât te complici, cu atât eșuezi. Asta este una din concluziile workshop-urilor lui. Te întorci cu drag, pentru că vei ști că vei găsi o nouă casă. Și descrierile pot continua. 😉

Vă mulțumesc că v-am întâlnit pe toți. Îți mulțumesc Ciprian, pentru găzduire, informare, prietenie. Ești un om fain și rămâi așa (dacă nu te-ai schimbat până acum, nu cred că o vei face). Chiar dacă m-am înscris la workshop-ul tău fără să am mari informații despre tine, nu îmi pare rău o clipită pentru participare. Și pentru simplul fapt că v-am întâlnit, ar fi fost un lucru bun, dar, se vede, a fost mult mai mult de atât. Recomand cu căldură workshop-urile tale. Nu pot să le descriu, doar să le recomand. Ne vedem la workshop-urile viitoare. 🙂

Video making off by Vlad Butilcawww.perfect-two.com