Detalii interne despre nominalizare – Concurs anual 2018

Etapa de nominalizare a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă din România, ediția 2018, s-a încheiat.

În urma aprobărilor oferite de către comisiile de nominalizare totalizăm în acest an 585 materiale nominalizate pe fotografie și 181 pe video. Felicitări tuturor!

Cum am ales materialele nominalizate?

Au fost nominalizate materialele înscrise care au acumulat un minim de 50% aprobări din totalul voturilor acordate.

Acest lucru a însemnat că pe foto au trecut mai departe materialele care au strâns minim 6 aprobări din 12, iar pe video 6 din 11 (știi deja că am împărțit comisiile de nominalizare în două și de ce am făcut acest lucru).

În dreptul fiecărui material nominalizat poți vedea pe site câte aprobări a primit și de la ce membri din comisie. De asemenea, același lucru îl poți vedea și pentru materialele care NU ți-au fost nominalizate, în admin-ul tău aici pe foto și aici pe video.

Fotografie nominalizată – în catalog
Fotografie nominalizată – în admin

Remarcăm faptul că pe foto au existat 12 materiale trecute mai departe fără nicio respingere, iar pe video 18 clipuri au fost aprobate de comisia de editori în unanimitate.

Cazuri excepționale

Au existat și 2 situații neprevăzute:

  • 1 dintre membrii comisiei de nominalizare pe foto (din 24) nu a putut finaliza votul pentru 8 categorii din cele 21 de concurs.
  • 1 dintre membrii comisiei de nominalizare pe video (din 22) nu a putut finaliza votul pentru 1 categorie din cele 7 de concurs.

În acest caz am decis ca aprobările/respingerile acelui membru pentru categoriile respective să fie considerate nule.

***

Ce urmează?

De azi, concursul a intrat în etapa finală, de jurizare internațională, în urma căreia vor fi stabiliți câștigătorii pentru fiecare categorie în parte.

Materialele câștigătoare vor fi anunțate joi, 20 decembrie 2018.

Concursul anual de fotografie și videografie de nuntă din România