Selecția Editorilor 2018 – final de sezon

S-a încheiat recent cea de-a doua ediție de Selecția Editorilor prilej perfect pentru a vă oferi câteva date statistice interesante privind această competiție și pentru a-i felicita pe participanți și câștigători.

Câți fotografi și videografi au obținut măcar o selecție?

La sfârşitul sezonului 2018 totalizăm:

Pe foto: 151 câștigători diferiți față de 106 în ediția precedentă;
Pe video: 81 câștigători diferiti față de 54 în ediția precedentă.

Comparând cele două ediții desfășurate până acum, observăm o creștere semnificativă privind numărul câștigătorilor, lucru ce demonstrează două lucruri: faptul că Selecția Editorilor este o competiție din ce în ce mai populară, dar și creșterea calitativă a fotografilor/videografilor din România.

Care sunt cele mai apreciate materiale câștigătoare în 2018?

Pe parcursul celor 38 de săptămâni în care participanții au putut propune materiale pentru Selecția Editorilor, am contorizat înscrierea a nu mai puțin de 7729 fotografii și 965 videoclipuri.

Cele care au obținut în final cea mai bună medie de referință, rezultată în urma notării realizate de editori, pot fi vizualizate pentru foto aici și pentru video aici.

Ce fotografi/videografi au obținut cele mai multe Selecții?

Am realizat un clasament al celor mai premiați fotografi și videografi în 2018. 💛

Foto:

Video:

***

Acestea fiind zise, ne revedem în ianuarie 2019 pentru cel de-al treilea sezon din Selecția Editorilor. Fi-ți cu ochii pe noi și pe newsletter-ul ce anunță redeschiderea competiției. 😇