Selecția Editorilor 2019 – primele impresii

Odată cu publicarea primelor materiale foto și video câștigătoare la Selecția Editorilor 2019 avem câteva statistici și impresii referitoare la competiție pe care ne bucurăm să vi le împărtășim:

creștere calitativă și cantitativă a fotografiilor și videoclipurilor înscrise;
aproximativ 20% din materialele înscrise au fost premiate;
– regăsim printre fotografii și videografii câștigători membri noi care nu au mai participat până acum la concursurile noastre;
mai multe fotografii color propuse la concurs drept urmare a regulii de 10% bonus pentru acest tip de materiale;
40 de fotografi și 13 videografi au minim o “Selecție” după prima săptămână de concurs.

Fotografii câștigătoare Videoclipuri câștigătoare

Există fotografii care nu au primit distincția Selecția Editorilor, dar care vor fi promovate în viitor pe WedMe în cadrul categoriei Top Fotografii.



Selecția Editorilor este o competiție de fotografie si videografie de nuntă aflată deja la cea de-a treia ediție (vezi aici rezultatele din 2018 și 2017). Sunt selectate deopotriva atât fotografii alb negru, cât și color, instantanee incredibile, dar și portrete, fotografii statice, compoziții originale sau clasice, cu diferite grade de editare.

Criteriul unic de departajare este media notelor acordate de cât mai multe păreri avizate, obținând astfel o diversitate interesantă de fotografii și videoclipuri.

Viitoarele mirese își pot face o imagine de ansamblu mai clară despre fotografia si videografia de nuntă, urmând să aleagă fotograful și videograful în funcție de stilul care le place cel mai mult.

Fotografie de copertă de Cătălin Vornicu