Doi fotografi, membri ai catalogului, vor merge pe jos 900 de kilometri pentru a ajuta la renovarea unui Compartiment Clinic de Boli Infecţioase Copii

 

Doi fotografi de nuntă din România, Claudiu Negrea și Florin Ștefan, vor merge 900 de kilometri pe jos pentru o cauză nobilă.

Cei doi membri ai catalogului Fotografi-Cameramani își propun ca prin această campanie să ajute la reabilitarea Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii din Arad, iar plecarea are loc în data de 7 martie.

Cei doi și-au ales ca traseu celebrul El Camino De Santiago, cu plecare din sudul Franței spre Oceanul Atlantic în vestul Spaniei. Mai exact, aceștia vor parcurge 900 de kilometri pe parcursul unei luni și jumătate în încercarea de a convinge cât mai mulți oameni de a dona pentru acest proiect.

Cei doi ne-au povestit următoarele despre această încercare:

“Acum doi ani ne cunoșteam și putem spune că începea o prietenie care speram să ne lege peste ani. Amândoi suntem fotografi de eveniment din România, amândurora ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și de oameni de calitate. Așa am ajuns să ne apropiem de Ana și de al ei proiect #cudragpentruviitor.

Acesta este un proiect de suflet pentru ea, ce constă în renovarea parterului și demisolului Compartimentului Clinic de boli infecțioase din Arad. Proiectul este pus în imagini de Claudiu, desemnat recent fotograful anului 2017 în catalogul nostru.

Long story short – Ne-am decis să luăm parte în proiectul #cudragpentruviitor și am alăturat un proiect propriu și un drum care merita facut pentru orice cauza posibila, “drumul pana la capatul lumii”, cunoscut mai bine sub titulatura de El Camino de Santiago (aproximativ 900 de kilometri de mers pe jos pe parcursul unei luni și un pic). Suntem fericiți și mândri că putem dona efortul nostru pe parcursul acestei luni pentru ajutorarea copiilor.

Florin Ștefan & Claudiu Negrea

Așa a luat naștere proiectul nostru, #2pentruviitor, care începe acum, dar pe care dorim să îl ducem la următorul nivel în perioadele ce vor urma.

Simțim că a venit momentul să întoarcem un pic din bunătatea și norocul pe care le-am “primit” în meseria noastră de fotografi.

Vrem să mergem pentru un scop, #cudragpentruviitor, să privim mereu înainte, cu optimism, așa cum ne place nouă și să ne bucurăm de viața frumoasă, care merită trăită ACUM.

Vrem sa întoarcem spre copiii cu boli infecțioase, o parte din lucrurile și gândurile bune care ni se întâmplă de o bună perioadă de timp.

O să aveți posibilitatea să fiți alături de noi, să puneți umărul alături de noi la finalizarea proiectului, să ne susțineți eforturile și să ne bucurăm împreună de faptele bune pe care le putem face.

Vă punem la dispoziție un număr de sms și ne dorim să strângem CÂT MAI MULTE SMS-uri posibile. Aveți toate informațiile necesare pentru a face o faptă bună împreună cu noi #2pentruviitor.”

Donațiile pentru reabilitarea Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii din Arad se realizează prin SMS. Trimite “Cu drag” prin SMS la 8847 și donează 4 euro.