[passed] Intalnirea Anuala a Videografilor – 2016

program

Pentru inscrieri, contactati:
Geo Munteanu – 0724266340

Ne apropiem, probabil, de cel mai important eveniment dedicat videografilor profesionisti din Romania. Este vorba de Intalnirea Anuala a Videografilor, ajunsa deja la a 6-a editie, care se va desfasura in perioada 16-18 noiembrie, la Dambul Morii, judetul Brasov.

Evenimentul face parte din mult mai amplul proiect DSLR FILM SCHOOL si se anunta a fi unul plin de noutati si surprize!

Pentru ca orice astfel de eveniment are o poveste si niste initiatori in spate, facem o scurta calatorie in timp. In urma cu 6 ani, Cosmin Giurgiu lansa initiativa si lua astfel nastere prima intalnire a videografilor profesionisti din Romania.

Dupa primele doua editii, Geo Munteanu preia stafeta si organizeaza la Focsani cea de a 3-a editie, cu 35 de participanti in sala, un numar care prevestea ca in Romania ia nastere o comunitate puternica si ca lucrurile vor evolua din ce in ce mai frumos de la an la an in domeniul videografiei de nunta.

Iata ca anul acesta, la a 6-a editie, vorbim despre o intalnire conceputa pentru nu mai putin de 125 de participanti, lectori si parteneri.

Si acesta este doar inceputul a ceea ce va urma! 🙂

Asociatia

Cel mai puternic argument pentru aceasta afirmatie este ca una din principalele teme de discutie va fi infiintarea Asociatiei Videografilor din Romania. O asociatie in adevaratul sens al cuvantului, ale carei baze le vom pune impreuna la editia din acest an. O asociatie reprezentata de un presedinte si condusa de un consiliu administrativ. O asociatie cu statut si membri, care va reprezenta si contribui la dezvoltarea comunitatii videografilor profesionisti din Romania.

Iar acest subiect reprezinta doar o parte din temele intalnirii!

Lectori

Ca si in ceilalti ani, va fi alaturi de noi vechea suita de lectori: Adi Popa – DOP, Colorist, Stefan Mirea – Unikt Media, Dragos Badicu – Transylvania Pictures, Doru Iacovescu – Videographer (TVR), Valentin Dilta – Art DV Media, Nicu Straton – Straton Films, Eduard Scheinder – Schneider Productions, Brand Ambasador (Carl Zeiss Lenses, F&V, Letus), Timotei Jinar – Timotei Jinar Films.

Anul acesta, se alatura echipei de lectori nume noi dar cu greutate: Calin Manescu – Wedding Pro, Madalin Dumitru – MadVideo, George Grigore – George Grigore Videography, Catalin Balasa.

In premiera vom avea invitat un regizor de film, pe Andrei Baltaretu, cunoscut pentru Tudo, Minte-ma frumos in Centrul Vechi, Hotel of the Damned sau The Wind of Change.

Selectie de portofoliu

Si pentru ca ne dorim din ce in ce mai mult, in acest an am decis sa avem o selectie de portofolii in cadrul summit-ului de la Brasov. Din acest motiv, va incurajam sa ne prezentati matriale din portofoliile voastre.

Vor fi nominalizate cate 5 clipuri pentru 3 sectiuni: idee, montaj, imagine.

concurs

Fotografi-Cameramani la intalnire

Daca pana acum v-am vorbit din perspectiva organizatorilor, iesim pentru putin timp din pielea povestitorului-organizator si va anuntam ca vom fi si noi cei de la Fotografi-Cameramani.ro prezenti la intalnire. Si nu oricum, ci pregatiti sa va prezentam catalogul in noua lui forma si cu cateva surprize pentru participanti.

Stim ca daca va spunem despre ce e vorba, nu mai este surpriza, dar pentru ca avem mai multe pregatite, vom face publica una din ele! Premiile si selectiile de portofoliu oferite in cadrul Intalnirii Videografilor se vor transforma intr-o distinctie speciala in catalog si vor contribui alaturi de celelalte distincii la organizarea si afisarea in catalogul nostru.

Acum, noi ne vom intoarce la butoane, lucram la pregatirea site-ului pentru intalnirea cu voi! 😉

Parteneri

La capitolul parteneri de cursa lunga ii mentionam pe cei de la CBS care ne sunt alaturi de peste 4 ani, prin Martin Chirita – General Manager si Jean Blagoi – Business Developer Professional. Completeaza echipa de parteneri George Stanculeanu –  Canon Key Account Manager

Ne sunt alaturi si sustin puternic acest proiect branduri grele, precum: Canon, Panasonic, E-Image, Zeiss, F&V, Sachtler, Atomos, Audio-Technica, Anton Baurer, Grass Valley, Oconnor, Zacuto, Steadicam

Daca v-am trezit interesul, va asteptam negresit la Dambul Morii, pe 16-18 noiembrie 2016 la Intalnirea Anuala a Videografilor din Romania!

Programul complet urmeaza sa fie anuntat in zilele premergatoare!

afis-lectori