Interviu Catalin Balasa

Catalin Balasa este unul din videografii cu care am interactionat inca de la inceputurile acestui catalog. L-am apreciat intai pentru talentul sau, iar dupa ce am inceput sa colaboram, am descoperit ca seriozitatea si modestia sunt alte doua calitati care il caracterizeaza.
Balasa Films inseamna Daniela si Catalin Balasa:
“Oare de ce este atat de greu sa scriem despre noi?!
Banuim ca ati mai intalnit formularea aceasta, insa adevarul este ca oamenii ce “scriu” povesti intampina mari dificultati atunci cand trebuie sa scrie despre ei.”
Ne dorim sa ii cunoastem mai bine pe cei pe care ii apreciem si stim ca orice viitor client isi doreste acelasi lucru cu un viitor colaborator. 

Fragmentul de mai jos reprezinta un extras din interviul complet cu Catalin Balasa, publicat de revista WedMe.ro. Am selectat din interviul integral, temele de interes pentru cititorii blogului nostru.

Poti citi intreg interviul AICI.

Cum ai evoluat si cum iti perfectionezi cunostintele tehnice? Participi la seminarii, workshopuri, inveti singur, faci schimburi de experienta cu alti colegi?

Am facut o scoala de arte insa evolutia a venit din studiu personal, tutoriale, workshop-uri online si totodata facand schimb de experienta cu alti colegi.

Ce sfaturi le-ati da videografilor aflati la inceput de drum? Care crezi ca sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii urmeze un videograf aflat la inceput de drum, pentru a deveni un videograf profesionist de nunta?

In primul rand trebuie sa-ti placa ceea ce faci, restul vine de la sine. Din fericire acum avem acces mult mai usor la informatii, trebuie doar sa iti doresti sa le asimilezi.

Ce parere ai despre workshop-urile de videografi de nunta? Ai participat la astfel de workshop-uri? Ai organizat? Care ti s-au parut cele mai utile? Ce workshop-uri recomanzi?

Workshop-urile de videografie de nunta sunt benefice, doar daca sunt facute de oameni cu experienta vasta in campul muncii, insa totodata cu experienta didactica. Nu am participat la nici un workshop si nici nu am organizat, motivele sunt lesne de inteles din randurile de mai sus.

Exercitiu de sinceritate

Daca maine ai fi mire / mireasa, ce videograf de nunta din Romania ti-ai dori sa iti filmeze propria nunta si de ce? Ce valori apreciezi in mod deosebit la acest videograf, din postura de client? O singura varianta! 🙂

Alex si Cosmin Serban (Tales.ro)

Numeste, te rog, 3 videografi de nunta din Romania pe care ii apreciezi, tinand cont de stilul, portofoliul si experienta acestora.

Alex si Cosmin Serban (Tales.ro)
Calin Manescu
Dragos Badicu

Dar din afara?

Joe Simon