Interviu George Grigore

“I am George Grigore, definitely I am not Harry Potter, but I will try to do some magic as a videographer at your wedding”. Cu acest mesaj esti intampinat daca vrei sa il cunosti mai bine pe George, pe site-ul personal 🙂
Pe langa un portofoliu de apreciat, seriozitatea a fost unul dintre criteriile principale de care am tinut cont, atunci cand am cautat colaboratori pentru organizarea concursului anual de videografie de nunta. George Grigore se numara printre cei care ne-au fost recomandati, iar acum, dupa 2 ani de parteneriat, putem sa va confirmam aceste calitati.
Pentru cei care vor sa afle mai multe despre George, fie ca sunt viitori clienti sau colegi de breasla, am realizat un amplu interviu, pe care il puteti citi in randurile de mai jos. Enjoy!

Fragmentul de mai jos reprezinta un extras din interviul complet cu George Grigore, publicat de revista WedMe.ro. Am selectat din interviul integral, temele de interes pentru cititorii blogului nostru.

Poti citi intreg interviul AICI.

Cum ai evoluat si cum iti perfectionezi cunostintele tehnice? Participi la seminarii, workshopuri, inveti singur, faci schimburi de experienta cu alti colegi?

In general invat singur. Din tutoriale online, din greseli pe care le observ in timpul editarii, dar schimbul de experienta cu colegii de breaslă este de un real ajutor.

Ce sfaturi le-ati da videografilor aflati la inceput de drum? Care crezi ca sunt pasii necesari pe care trebuie sa ii urmeze un videograf aflat la inceput de drum, pentru a deveni un videograf profesionist de nunta?

Sa studieze fotografia, sa participe alaturi de videografi cu experienta la evenimente si sa exerseze mult. La nunta nu ai dubla. 🙂

Ce parere ai despre workshop-urile de videografi de nunta? Ai participat la astfel de workshop-uri? Ai organizat? Care ti s-au parut cele mai utile? Ce workshop-uri recomanzi?

Sunt de un real ajutor daca detii baza. Am participat la un singur workshop din pacate. Spun din pacate deoarece timpul nu imi permite sa particip la mai multe.

Recomand workshop-urile realizate de Munteanu Gheorghita in colaborare cu videografi din afara tarii.

Exercitiu de sinceritate

Daca maine ai fi mire / mireasa, ce videograf de nunta din Romania ti-ai dori sa iti filmeze propria nunta si de ce? Ce valori apreciezi in mod deosebit la acest videograf, din postura de client? O singura varianta! 🙂

Calin Manescu. Chiar el a filmat in prima parte a nuntii mele 🙂 . Este un adevarat profesionist in acest domeniu dar principala lui calitate este de om.

Numeste, te rog, 3 videografi de nunta din Romania pe care ii apreciezi, tinand cont de stilul, portofoliul si experienta acestora.

Calin Manescu
Dragos Badicu
Radu Bejan

Dar din afara?

Joe Simon
Bob Nicolas
ArtIsland